ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΡΕΛΛΗ ΓΑΡΙΔΑ

Πηγή : DF images
Αν πιστεύετε ότι η επωνυμία μιας επιχείρησης στον χώρο της εστίασης είναι μια εύκολη υπόθεση, μάλλον κάνετε σοβαρό λάθος. Όταν, για παράδειγμα, μια ταβέρνα βρίσκεται ανάμεσα σε αρκετές άλλες με παρόμοιο εδεσματολόγιο, χρειάζεται τουλάχιστον να έχει έναν τίτλο που να καταγράφεται έντονα στη μνήμη των πελατών της. Βέβαια, επειδή δεν τρώμε με βάση το όνομα αλλά τη γεύση, ο τίτλος αποτελεί την αρχική πρόκληση και η κουζίνα τον θεμέλιο λίθο για την καθιέρωση στη συνείδηση των πελατών. Γι' αυτό και οι ταμπέλες τέτοιων καταστημάτων με πρωτότυπα ονόματα αποτελούν σημαντικό πόλο φωτογραφικής έλξης.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η "Τρελλή Γαρίδα" του φίλου Ζώη Οικονόμου στην Πρέβεζα είναι, πέρα από κάθε αμφιβολία, η ταβέρνα που από το όνομά της μέχρι και τη στιγμή που θα τελειώσεις το γεύμα σου καλύπτει απόλυτα κάθε πτυχή και του πιο απαιτητικού καλοφαγά. Ξεκινώντας από τον γαργαλιστικό τίτλο της, συνεχίζοντας με κάθε λογής τερψιλαρύγγιες γεύσεις (θαλασσινών και κρεατικών), άριστη ποιότητα σε σπιτική ποσότητα, άμεση και άψογη εξυπηρέτηση, λογικότατες τιμές για κάθε βαλάντιο, και καταλήγοντας στη μοναδική αίσθηση φιλικού περιβάλλοντος από την πρώτη στιγμή. Ένα σύνολο στοιχείων που δείχνουν τον σεβασμό προς τον πελάτη και τον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτουργεί ο χώρος για περισσότερες από δυο δεκαετίες.

Αν ο δρόμος σας φέρει από την Πρέβεζα, χειμώνα ή καλοκαίρι ή όποια άλλη εποχή του χρόνου, μην παραλείψετε να προσφέρετε στον εαυτό σας μια ξεχωριστή και αλησμόνητη γευστική απόλαυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: